Rămâi conectat

Sport

Lăsconi s-a întors la Unirea Alba Iulia, după ce a ajuns la echipa naţională a României a jucătorilor fără contract

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Daniel Lăsconi (22 de ani) s-a întors la Unirea Alba Iulia, după ce în această vară a ajuns să evolueze la echipa naţională a României a jucătorilor fără contract, participând chiar la un turneu internaţional în Bulgaria!

Vârful de atac a anunţat iniţial clubul din Cetatea Marii Uniri că nu semnează un nou contract şi că este ofertat de CS Afumaţi, însă mutarea nu s-a mai concretizat. „Cred că a fost inspirat alegând să continue la Unirea Alba Iulia. Am insistat să-l aducem înapoi întrucât avem încredere în potenţialul său„, a spus antrenorul Adorian Himcinschi.

În ediţia precedentă de campionat, Lăsconi a marcat două goluri pentru Unirea Alba Iulia, divizionara terţă ce-i are în avanposturi pe S. Turuş (Performanţa Ighiu), Lăsconi, negociind în continuare pentru R. David (Industria Galda), în condiţiile în care An. David şi S. Culda sunt testaţi de Astra Giurgiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea