Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Lae Dreghici, celebrul cascador albaiulian, depistat pozitiv cu Covid-19: Acesta a împlinit de curând 70 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lae Dreghici, celebrul cascador albaiulian, depistat pozitiv cu Covid-19: Acesta a împlinit de curând 70 de ani

Nicolae Dreghici sau „Lae Cascadorul”, așa cum este cunoscut de către urmăritori și fani, a fost confirmat pozitiv la infecția cu noul coronavirus.

Anunțul a fost făcut chiar de către acesta pe pagina proprie de pe o rețea de socializare. „Dragi prieteni sunt POZITIV, am COVID!”, a scris Nicolae Dreghici pe facebook.

Cascadorul albaiulian care s-a născut în Oarda de Sus, într-o familie de oameni simpli, a împlinit luna trecută 70 de ani.

Îndrăgitul cascador Lae Dreghici și-a sărbătorit cea de-a 70-a aniversare, în stilul care l-a consacrat, cu multă adrenalină și momente spectaculoase, împărtășite cu publicul albaiulian, care i-a fost mereu alături de-a lungul carierei.

Adrenalina și situațiile la limită au fost cele care i-au creat zona de confort încă din copilărie, iar mai apoi, l-au făcut să își descopere menirea în viață, transformând pasiunea pentru risc, într-o meserie.

Cea mai răsunătoare cascadorie realizată de Lae a fost în anul 1995, când a sărit cu o Dacia 1300, modificată, de pe o trambulină cu o înălţime de patru metri, peste două TIR-uri aşezate unul după celălalt, dar și peste un morman de cartoane lung cât alte două tiruri, saltul având în total 63 de metri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea