Rămâi conectat

Politică Administrație

Ladislau Koble (ALDE), întrebare grea pentru Pereș și Simedru: Câte proiecte cu caracter liberal ați inițiat?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vicepreședintele ALDE Alba Ladislau Koble a spus, joi, jurnaliștilor, în cadrul unei conferințe de presă, că i-ar plăcea să-i întrebăm, onest, pe deputatul liberal Dan Simedru și pe senatorul liberal, fost PDL, Alexandru Pereș câte proiecte cu caracter liberal au inițiat în ultimii patru ani de mandat.

Koble01

Koble a spus că este interesat să afle alte ”proiecte” decât racordarea Cugirului la Autostrada Orăștie-Sibiu, racordare care s-a realizat doar pe hârtie.

Președintele ALDE Aiud a arătat că nu ar avea de ce să intre în polemici cu ”Sandu Pereș” și cu ”Dan Simedru”, dar este ”revoltat până dincolo de puterea ființei” sale când cineva clamează liberalismul ”într-o dulce voioșie” și nu face nimic pentru a-l susține și dezvolta.

Koble a afirmat că nu e nimic rău în faptul că cei doi parlamentari de Alba și-au băgat cardul în bancomat și și-au luat leafa de demnitar, însă așteaptă să audă o inițiativă cu caracter eminamente liberal, ”alta decât bazaconiile legării Cugirului de autostradă”. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea