Ladislau Koble (ALDE), întrebare grea pentru Pereș și Simedru: Câte proiecte cu caracter liberal ați inițiat?

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Vicepreședintele ALDE Alba Ladislau Koble a spus, joi, jurnaliștilor, în cadrul unei conferințe de presă, că i-ar plăcea să-i întrebăm, onest, pe deputatul liberal Dan Simedru și pe senatorul liberal, fost PDL, Alexandru Pereș câte proiecte cu caracter liberal au inițiat în ultimii patru ani de mandat.

Koble01

USR - Alegeri parlamentare 2020

Koble a spus că este interesat să afle alte ”proiecte” decât racordarea Cugirului la Autostrada Orăștie-Sibiu, racordare care s-a realizat doar pe hârtie.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Președintele ALDE Aiud a arătat că nu ar avea de ce să intre în polemici cu ”Sandu Pereș” și cu ”Dan Simedru”, dar este ”revoltat până dincolo de puterea ființei” sale când cineva clamează liberalismul ”într-o dulce voioșie” și nu face nimic pentru a-l susține și dezvolta.

Koble a afirmat că nu e nimic rău în faptul că cei doi parlamentari de Alba și-au băgat cardul în bancomat și și-au luat leafa de demnitar, însă așteaptă să audă o inițiativă cu caracter eminamente liberal, ”alta decât bazaconiile legării Cugirului de autostradă”. (D.S.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Florin 31 martie 2016 at 14:02

Mi se pare o intrebare, desi retorica, cat se poate de obiectiva si cu bun simt.
Sunt convins ca cei doi ” democrat-liberali” vor sari in sus ofticati de aceasta intrebare si isi vor arata ‘coltii” fata de aceasta intrebare „nesimtita”.
CURAJ ALDE!! ALEGATORII JUDETULUI ALBA VA VOR SUSTINE MAI MULT DECAT VA ASTEPTATI!!
S U C C E S ! !

Emil 31 martie 2016 at 19:47

S-a trezit un traseist politic sa dea lectii altora. Bai ma lesi!?!?!? … pana mai acum un an te pupai in bot cu liberalii bai ungurule ca erai mare lider liberal pe la Aiud si acum te apuci tu de critica? … hai sa fim seriosi frate … pe cand o critica si la adresa UDMR sau PSD, adica alte partide din care ai mai facut parte?! sau ai de gand sa treci la partida romilor ca si aia sunt tot minoritari. Nu de bun ce esti te-au trimis la plimbare UDMRistii tai nea Koble asa ca las-o mai moale cu critica fiindca nu esti cel mai in masura sa dai lectii altora

De bun gust 31 martie 2016 at 16:18

Probabil vor veni cu un raspuns placut de cititori , sau au epuizat tot ce era de zic in momentul de fata !
ALDE o sa votam

Themis 31 martie 2016 at 16:28

Tu vorbești mă kobe ..care ai vrut să ajungi șef la garda financiară ca să îl dai afară pe ghyula ca să-ți răzbuni pretenu …și orgoliu rănit …..pdl-eprele benificiază de sprijinul justiție obedientă cumpărată cu bani mulți reprezentând sporuri câștigate …ÎN JUSTIȚIA ….imparțială mai puțin pentru funcționarii care nu sunt magistrați …chiar au fost imparțiali !

Cetățeanul 5 aprilie 2016 at 1:03

Hop. Mingea la fileu.

Comentariile sunt oprite