Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

La vot, mai sigur ca în spitale. Nelu Tătaru: ”Momentul votului este unul dintre cele mai securizate”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La vot, mai sigur ca în spitale. Nelu Tătaru: ”Momentul votului este unul dintre cele mai securizate”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a reiterat, vineri, la Botoşani, ideea că nu se impune amânarea alegerilor parlamentare din decembrie, susţinând că „momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente”. El a declarat, într-o conferinţă de presă, că pericolul poate apărea din acţiunile competitorilor electorali de după încheierea votului, potrivit AGERPRES.

„Nu ştiu dacă o zi de alegeri, 6 decembrie, este momentul care va decide cum va merge această pandemie şi nu ştiu ce va fi în martie sau aprilie, unde vrem unii dintre noi să ducem aceste alegeri. Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente, la fel cum au fost şi alegerile locale. Ce facem noi după vot, cât de tare ne bucurăm în seara de după, câte zile vrem să sărbătorim după, asta poate fi într-adevăr un pericol”, a afirmat Tătaru.

Referindu-se la perioada de campanie electorală, acesta a precizat că acţiunile din perioada de dinaintea votului sunt reglementate prin acte normative deja adoptate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea