Rămâi conectat

Curier Județean

La volanul unui autoturism neînmatriculat, cu dreptul de a conduce suspendat: Bărbat din Blaj, reținut de către polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat în vârstă de 68 de ani, după ce a condus un autoturism neînmatriculat, având dreptul de a conduce suspendat, iar numerele de înmatriculare montate pe autovehicul erau false.

Un bărbat din Blaj a fost reținut de polițiști după ce a condus un autoturism neînmatriculat și având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturism ar fi fost false.

La data 10 februarie 2021, polițiștii rutieri din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un bărbat de 68 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Bărbatul a fost depistat de polițiști, la data de 09 martie 2021, în jurul orei 14.00, în timp conducea un autoturism, pe strada Merilor din Blaj.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar autoturismul pe care îl conducea nu este înmatriculat, plăcuțele montate pe acesta fiind atribuite unui alt autovehicul.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea