Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

La Universitatea „1 Decembrie 1918”, Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti din România

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociaţia Facultăţilor de Economie din România (AFER) şi Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, prin Facultatea de Ştiinţe, organizează în perioada 4 – 6 mai Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti, secţiunea „Administraţie publică şi dezvoltare regională”, a anunţat conf. univ. dr. Diana Câmpan, purtătorul de cuvânt al UAB. Festivitatea de deschidere va avea loc în data de 5 mai 2012, la ora 9.00, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Amfiteatrul A9. Pentru nivelul studii universitare de licenţă s-au înscris în competiţie 25 de lucrări, iar pentru nivelul studiilor universitare de master – 8 lucrări. Studenţii care participă la Olimpiadă provin de la facultăţi cu profil economic şi administraţie publică din următoarele centre universitare: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, Universitatea „Eftimie Murgu” Reşiţa, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, Universitatea de Vest Timişoara, Universitatea din Petroşani, Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Universitatea din Oradea, Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi, Universitatea „Petre Andrei” Iaşi, Universitatea din Bucureşti, Universitatea „Ovidius” Constanţa, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea