Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

La Sebeș a început curățenia de primăvară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada următoare, toate străzile din municipiul Sebeș vor fi măturate mecanic, cu mașini specializate – anunță reprezentanții administrației locale.

”Vor fi toaletați toți arborii de pe străzile Traian, Lucian Blaga și Dorin Pavel. De asemenea vor fi văruite jardinierele și pomii de pe strada Lucian Blaga, Mihai Viteazul, Parcul Primăriei, Parcul Eminescu”, precizează Marius Ardelean, directorul Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș.

Potrivit viceprimarului Adrian Bogdan, au fost achiziționate 600 de panseluțe care vor fi plantate în jardiniere și zone verzi, urmând să fie cumpărați aproximativ 2000 de butași de trandafir și 600 de bucăți de mușcate care vor fi plantate pe artele principale.

Primarul Adrian Alexandru Dăncilă a precizat că în perioada 15 martie– 1 mai vor fi asfaltate, plombate și marcate rutier toate străzile afectate. Se lucrează la finalizarea lucrărilor la pista de biciclete de pe strada Călărași. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea