La Ponor, un bivol negru „înfierbântat”, cu mare dor de „amor”, strică prietenia dintre două familii

 La Ponor, un bivol şi-a băgat coada între două familii şi le strică liniştea şi înţelegerea pe care au avut-o până nu demult. Mai mult de atât, din cauza bivolului respectiv poliţia comunei Ponor s-a ales cu un caz în cercetare.

De ce s-a ajuns la această stare şi ce s-a întâmplat? Povestea este simplă. Bivolul familiei Iacob şi Anişoara P., fiind probabil ispitit de nurii vacii vecinilor Viorel şi Aurica B., s-a cam dat la ea. Nesupravegheat, bivolul a spart gardul vecinilor şi a intrat pe proprietatea lor, încercându-şi norocul la vacă. Vaca, neavând chef de niscai clipe de amor, gestantă fiind, a fugit cât a văzut cu ochii şi cât au ţinut-o puterile. Bivolul pofticios nu s-a lăsat şi a alergat-o pe săraca vacă până ce aceasta nu a mai putut, efortul făcut provocând decesul fătului. bivol negru

ELIT

Normal că stăpânii vacii s-au supărat şi au cerut despăgubiri vecinilor care şi-au lăsat nesupravegheat ditai amorezul înfierbântat. Suma nu a fost mare, doar 800 de lei, contracostul unui viţeluş, însă pentru familia păgubită, destul de însemnată, având în vedere situaţia în care se află din punct de vedere socio-economic.

„Au refuzat să plătească motivând că viţelul a fost scos mort din vacă. Păi cum să nu fie mort după atâta alergătură? Acum ce mă fac? Vaca se simte rău. Are încă placenta în ea. Dacă moare şi ea? Noi cu ce ne alegem? Soţul meu are pensie de handicap şi numai din ce dau vacile noastre trăim”, ni s-a plâns doamna Aurica, stăpâna vacii cu pricina. Pentru orice eventualitate, doamna Aurica şi soţul ei au făcut o plângere la poliţie, astfel subofiţerii s-au ales cu un caz pe care trebuie să-l rezolve. Apoi, probabil după ce poliţia va da rezoluţia plângerii, cei doi, Aurica şi Viorel, se gândesc că este posibil să se ajungă şi în faţa instanţei, mai ales dacă vaca va muri sau va trebui sacrificată.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...