Rămâi conectat

Curier Județean

La Piatra Cetii și Răicani arde litiera și vegetația uscată de mai bine de 10 ore

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Pompierii din Alba se luptă de mai bine de 10 ore pentru stingerea unui incendiu izbucnit în această dimineață în comuna Întregalde, zona Tecșești unde acționează, încă din jurul orei 11.00, 15 subofițeri și un camion de intervenție.

Potrivit reprezentanților ISU este vorba despre un incendiu de vegetație uscată și litieră extrem de greu de ținut sub control din cauza zonei în pantă și a imposibilității de a se ajunge acolo cu autoutilitarele, însă se acționează cu mijloace de primă intervenție.

Oamenii din zonă sunt speriați deoarece focul s-a extins spre localitatea Răicani unde există doar câteva case izolate, locuite în majoritate de bătrâni iar pe parcursul zilei și mai ales în această seară mai multe persoane au sunat la 112 să anunțe incendiul pentru că flăcările sunt vizibile chiar din Alba Iulia.

Pompierii spun că focul a fost localizat la aproximativ 2 km de case, este ținut sub control și nimeni nu va părăsi zona până ce incendiul nu va fi stins complet.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea