// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

La Pandurii Tg. Jiu, legiune „albaneză”| Pe lângă Paul Păcurar, cu gruparea gorjeană se pregătesc fundaşii Florin Ilie şi Ionuţ Neag

florin-ilie-pandurii-tg-jiu-2La Pandurii Tg. Jiu se poate constitui în retur o veritabilă legiune a fotbaliştilor originari din Alba. Pe lângă mijlocaşul Paul Păcurar, care a semnat deja cu prim-divizionara, la antrenamentele formaţiei din Liga 1 s-au prezentat în aceste zile fundaşii Florin Ilie (24 de ani, ultima dată la Luceafărul Oradea) şi Ionuţ Neag (22 de ani, ex-CSM Rm. Vîlcea), ambii liberi de contract.

Din motive financiare, Pandurii Tg. Jiu a renunţat la toţi jucătorii importanţi din efectiv şi va miza pe un lot alcătuit din tienrei, de la echipa secundă, Pandurii 2 Tg. Jiu, care va abandona Liga a 3-a, dar şi jucători ce acceptă noile condiţii financiare.

Cei doi au fost lansaţi în fotbal de Unirea Alba Iulia şi au oportunitatea să revină în circuitul Ligii 1, unde au evoluat în trecut, amândoi fiind internaţionali de juniori şi trecând pe la diverse loturi reprezentative ale României.

În această iarnă, Florin Ilie a fost dorit de AFC Unirea 1924 Alba Iulia, dar se pare că va declina propunerea.

Cotat la suma de 150.000 de euro pe site-ul transfermark.de, Florin Ilie a mai bifat echipele Poli Timişoara, Concordia Chiajna, Corona Braşov, Gaz Metan Mediaş, FCM Baia Mare şi Luceafărul Oradea, unde a fost coechipier cu Paul Păcurar.

Originar din Pianu, Ionuţ Neag are o cotă de piaţă de 125.000 de euro, acesta jucând la „U” Cluj, Petrolul Ploieşti, Gaz Metan Mediaş şi CSM Rm. Vîlcea, unde l-a avut coleg pe Călin Cristea.

Dan HENEGAR