Rămâi conectat

Ştirea zilei

La mulţi ani, Ionuț Fulea! Îndrăgitul interpret de muzică populară împlineşte 53 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

La mulţi ani, Ionuț Fulea! Îndrăgitul interpret de muzică populară împlineşte astăzi 53 de ani

Îndrăgitul interpret de muzică populară, Ionuț Fulea, s-a născut pe  17 iulie 1971, în Sebeș, județul Alba, iar astăzi împlinește frumoasa vârstă de 53 de ani.

Născut la Sebeş, în judeţul Alba, Ionuţ Fulea spune despre el că s-a născut cu muzica în sânge. Cu toate acestea, timiditatea l-a împiedicat să îşi urmeze pasiunea în anii copilăriei.

Citește și: VIDEO Ioan Bocșa și Ionuț Fulea, doi titani ai muzicii populare românești din Alba, la podcast-ul „Cu ai mei!”, realizat de Iuliana Tudor

Dar când menirea cuiva e aceea de a cânta, de a aduce oamenilor linişte sau bucurie prin vocea lui, niciun obstacol nu e de netrecut! Era licean când, urmărind la TVR emisiunea „Floarea din gradină”, Ionuţ Fulea a avut un fel de revelaţie: Nicolae Fudui Iancu era pe scenă, cu o ţinută, o atitudine şi calităţi vocale impecabile. A fost momentul în care tânărul şi-a spus că aşa îşi doreşte să se prezinte în faţa oamenilor.

Au trecut ani de atunci. Ani cu festivaluri câştigate, cu apariţii televizate, concerte în ţară şi în străinătate.

Ionuţ Fulea a devenit unul dintre cei mai iubiţi interpreţi de folclor ai Ardealului. Nicolae Fudui Iancu, modelul său, îi este acum coleg şi prieten. Are o familie frumoasă – şi-a cunoscut soţia în anii de liceu şi împreună au doi copii. A urcat pe scene din Statele Unite, Germania, Mexic, Franţa, Olanda, Italia, Grecia, Belgia, Luxemburg, Austria, Ucraina sau Serbia, a cucerit inimi de români interpretând piese în duet cu solista hunedoreană Mariana Deac şi se bucură de aprecierea și admirația publicului.

Repertoriul său cuprinde piese de dragoste, de cătănie, dar şi melodii ce reflectă viaţa oamenilor din zona natală şi frumuseţea locurilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Continuă căutările bărbatului dispărut din Poiana Vadului: Echipe de polițiști, jandarmi, un câine de urmă și voluntari desfășoară activități de căutare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă căutările bărbatului dispărut din Poiana Vadului: Echipe de polițiști, jandarmi, un câine de urmă și voluntari desfășoară activități de căutare Continuă activităţile de căutare a bărbatului, de 69 de ani, dispărut de la domiciliul său, din comuna Poiana Vadului, la data de 25 iunie 2024 Polițiștii, alături de jandarmi, de la data sesizării, respectiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație