Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

La iniţiativa primarului Horaţiu Josan – Apă potabilă pentru locuitorii din Gârbova de Jos

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Local al municipiului Aiud a făcut primul pas pentru aprovizionarea cu apă potabilă a, din rețeaua centralizată a județului,a localității Gârbova de Jos.La inițiativa primarului ing. Mihai Horațiu Josan, aleșii locali ai municipiului Aiud au aprobat un Proiect de Hotărâre prin care se adoptă un studiu de fezabilitate, eleborat de către SC APA CTTA Alba pentru realizarea unei rețele centralizate de aducțiune și distribuție a apei potabile, precum și canalizrii aferente acesteia în localitatea aparținătoare Gârbova de Jos.

Potrivit studiului prezentat valoarea totală a investiției se ridică la 1516,45 mii lei fără TVA (363,95 mii lei) din care construcții montaj 1099,58 mii leiplus o TVA de 263,9 mii lei. Cu alte cuvinte, SC APA CTTA, societate la care Consiliul Local Aiud este unul dintre acționarii minoritari (Consiliul Județean, acționarul majoritar, deținând peste 50% din acțiunile societății) va investi aproape 432 000 euro pentru alimentarea cu apă a unei populații de 377 locuitori, adică aproximativ  1145 de euro pentru fiecare cetățean în parte.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit estimărilor făcute de către autorii studiului lucrările vor dura aproximativ 16 luni de la demararea lor. Aleșii locali spun că singurul impediment, pe care se străduiesc să-l depășească, este obținerea sumelor necesare susținerii financiare a acestui proiect.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea