La furat, în deplasare: Doi adolescenți din Timiș și Hunedoara sunt cercetați pentru o pagubă de 3.500 de lei la un magazin alimentar din Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr din judeţul Timiş, care împreună cu un minor din judeţul Hunedoara, este bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, faptă prin care a fost cauzat un prejudiciu de 3.500 de lei.

hoti minoriLa data de 10.11.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti de ordine publică din municipiul Timişoara, i-au identificat pe doi minori de 17 şi 15 ani, primul din comuna Clomoşu Mare, judeţul Timiş, iar cel de-al doilea din Lupeni, judeţul Hunedoara, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Alba Iulia, faptă reclamată poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

ELIT

În sarcina celor doi minori s-a reţinut faptul că în noaptea de 09/10.11.2015, în jurul orei 1.00, au pătruns, prin efracţie, într-un magazin alimentar situat pe strada Andrei Mureşanu din Alba Iulia şi au sustras sticle cu băutură, 200 de pachete cu ţigări şi suma de 900 de lei.

Prejudiciul a fost estimat de către reprezentanţii societăţii păgubite, la 3.500 de lei.

Mihail David - 2020

După comiterea faptei, cei doi minori s-au deplasat cu un taxi în municipiul Timişoara, iar în jurul orei 5.00, au fost depistaţi de o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, având asupra lor bunuri ce s-au dovedit a fi sustrase din magazinul din Alba Iulia.

Sticlele cu băutură şi ţigările sustrase au fost recuperate integral, iar din bani s-a reuşit recuperarea sumei de 120 lei.

Faţă de cei doi adolescenți, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale, iar poliţiştii l-au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe minorul de 17 ani, urmând ca în cursul zilei de azi, 11 noiembrie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...