Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

La Cupa României la minifotbal: Lin & Ema Alba Iulia, calificare în “16”-imile de finală

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La Cupa României, la minifotbal, competiție ce s-a desfășurat la Sibiu, au fost prezente și 3 formații din Cetatea Marii Uniri, cel mai bun rezultat fiind înregistrat de Lin & Ema Alba Iulia, care a fost eliminată în “16”-imile de finală. Întrecerea, revenită după o pauză de 3 ani în calendarul Federației Române de Minifotbal, a strâns 68 de echipe, repartizate în prima fază în 17 grupa a câte 4 formații.

Lin & Ema Alba Iulia a avut parte de un traseu dificil, fiind învinsă în Grupa C de viitoarea câștigătoare a turneului, Energy Friends Sighișoara (a tranșat ultimul act la loviturile de departajare, cu Tazmannschaft București, 1-1 în timpul regulamentar), pentru ca în “16”-imile de finală să fie eliminată de Armata Comelf Bistrița, clasată pe locul al 3-lea (5-4 în finala mică cu Marca Înregistrată Volare). Rezultate: 5-2 cu Rimini Bistrița, 3-1 cu E.D.E.I. Sibiu și 2-4 cu Energy Friends Sigișoara; de pe locul secund a acces în etapa eliminatorie unde a pierdut, 3-4 cu Armata Comelf Bistrița (după ce a condus la un moment dat cu 3-1!). Lotul de jucători: A. Mureșan, Căt. Manciulea, Dr. Pop, Vasinc, D. Anghel, S. Mureșan, D. Lupșan, Tripșa, G. Manciulea, G. Goronea, Oltean, Ov. Crișan (fotbaliști din Liga 3 și Liga 4); antrenor Nelu Gherman; oficiali Cătălin Buzdea și Aurel Gușat.

Și MC Rekord Alba Iulia s-a clasat pe locul secund în Grupa M, cu 4 puncte (2-1 cu IEK Deva, 1-1 cu Arsenal Supporters București și 1-4 cu Flamura Roșie Arad), îar în faza următoare a jucat într-un meci de consolare între locurile 2 din grupe ce nu s-au calificat în 16-imi: victorie, scor 5-2, cu PSG București. Din efectiv, fac parte printre alții Bălaș, Selagea, D. Ianc, R. Damian, M. Cristea, Vitinha, S. Fulea sau Haj. Tot 4 puncte a acumulat, în grupa N, Deas Sasu Construct Alba Iulia. A rezultat o clasare pe poziția a 3-a, după 1-4 cu Ares Brașov, 3-3 cu Chimia Buzău și 10-1 cu Vaslui Juniors.

În această săptămână, o altă echipă de minifotbal din municipiul reședință de județ participă la Arenele Traian din Rm. Vâlcea la Campionatul Național (32 de echipe). La Bolta Alba Iulia a ajuns în sferturile de finală ale Supercupei României de la Iași și în Vâlcea a fost repartizată în grupa H, alături de Luceafărul Cluj, Centrul de Fotbal AEK Oradea și Remiza Old Boys București.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Într-o semifinală a Campionatului Național Under 19, CSC Șelimbăr – CSM Unirea Alba Iulia, scor 2-2 (1-2), vizitatorii au deschis scorul prin R. Nistor (8), gazdele egalând în minutul 25. Pandor i-a readus în avantaj pe albaiulieni prin reușita din minutul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea