Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La CS Zlatna, “principal” este Horațiu Marian! Oniche, Oct. Pojar, Mura, Diaconu, Al. Lăcătuș, Mirca și Cătălina – achizițiile aurarilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cele din urmă, CS Zlatna are un nou antrenor principal, pe fundașul Horațiu Marian, ce-și va continua însă activitatea de fotbalist în Liga a 5-a la Performanța Ighiu 2004, sub comanda lui Adorian Himcinschi, cel ce s-a aflat zilele trecute în negocieri cu gruparea de pe Ampoi!

Totuși, formația de pe Ampoi a reușit câteva achiziții importante pentru acest nivel fotbalistic, CS Zlatna anunțându-se o pretendentă la podium în ediția ce stă să înceapă cu derby-ul extern de la Petrești.

Chiar dacă nu va sta pe banca tehnică a zlătnenilor, Himcinschi a pus umărul, prin sugestii, la campania de transferuri, gruparea din munții Apuseni înregimentându-i pe Oniche (Unirea Alba Iulia, ex-Peformanța Ighiu, Industria Galda), Mirca și Cătălina (Euro Șpring), Oct. Pojar, Mura, Diaconu și Al. Lăcătuș (de la Transalpina Șugag, dispărută în această vară).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea