Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La CS Ocna Mureș, schimbări masive, pe toate planurile după retrogradarea din Liga 3

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vară fierbinte la CS Ocna Mureș după retrogradarea din Liga 3, clubul din orașul salin urmând să treacă prin schimbări majore la toate nivelurile, administrativ, antrenori, lot de jucători în această perioadă (contracte încheiate pentru toți echipierii).

Astfel, săptămâna viitoare se va încheia reorganizarea “Sodei dragă”, formație care va activa în Liga 4, cu obiectiv locurile 1-5, și are în plan o revitalizare a Centrului de copii și juniori, în suferință în ultimii ani (vezi cazul formației secunde care a fost ciuca bătăilor în acest an în Liga 5). Ținând cont că nu se va mai continua în eșalonul terț, chiar dacă vor fi locuri disponibile dinspre FRF, și bugetul clubului, asigurat de Primăria Ocna Mureș, va fi redus în următorul campionat.

*Pleacă Paul și Vigh

CS Ocna Mureș a petrecut 3 campionate consecutive pe a treia scenă (a promovat în 2020, sub comanda lui Gabriel Cotoară), dar a retrogradat avându-l pe Dan Roman pe banca tehnică, în condițiile în care în toamna trecută a fost revelația Cupei României, cu calificare în grupe și dueluri cu prim-divizionarele Chindia Târgoviște și CSU Craiova (condusă de Mirel Rădoi).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Instalat în 2018, după despărțirea “cu ecouri și controverse” de Sorin Corpodean (fostul arbitru FIFA), Ioan Paul nu va mai fi, după 5 ani, președinte executiv al “alb-albaștrilor” (ultimele reglementări din statutul clubului susținând obligativitatea studiilor superioare pentru respectiva funcție), în “cărți” fiind Enea Hârceagă (fost antrenor în cadrul clubului). De asemenea nici Alexandru Vigh nu va mai continua, iar în postul de director sportiv va fi instalat Stelian Grozav (director CS Ocna Mureș), urmând să apară modificări și în structura Consiliului Director.

Romeo Arinar va fi instalat antrenor la echipa de seniori și se speră ca Gabriel Cotoară (event în Hunedoara cu Gloria Geoagiu și dublă de promovare cu CS Peciu Nou) să fie convins să revină după doi ani (a promovat în 2020 și a stat în primul sezon din eșalonul terț). Localnicul Marian Guț este singurul fotbalist care mai rămâne din vechiul lot, iar acesta va primi în rol și în cadrul Centrului de copii și juniori. De asemenea se speră ca Ioan Cociș, actualmente la Viitorul Vama Seacă, să revină la echipa unde s-a consacrat și atacantul urmând să fie implicat în sectorul juvenil


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea