Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La baza sportivă “Fair Play” din Alba Iulia, Cupa Firmelor și Instituțiilor, ediția a treia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Baza Sportivă “Fair Play” din Alba Iulia (situată lângă Colegiul Național “Horea, Cloșca și Crișan”) se va desfășura Cupa Firmelor și Instituțiilor, ediția a treia.

Câștigătoarea acestei competiții atractive (premiile constau în cupe, medalii, vouchere și echipamente sportive) va participa la turneul național de Federația de Minifotbal din România. Înscrierile sunt posibile până sâmbătă, 1 septembrie, informații pot fi obținute la numerele de telefon 0722/ 128928, 0758/ 044690 și 0728/ 822722 (partener media este ziarul “Unirea”). Menționăm că trei dintre echipele participante în ediția trecută la competiția disputată la “Fair Play”, respectiv IPJ Alba, Star Assembly și Albalact, s-au calificat la turneul național al Firmelor și Instituțiilor de la Oradea, unde au obținut rezultate notabile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea