Alba Iulia: ALTEX inaugurează cel mai nou centru comercial

Grupul ALTEX, prin divizia sa de real-estate, deschide astăzi porţile celui mai nou centru comercial din Alba lulia, situat pe Calea Moţilor, nr. 118. Centrul comercial are ca ancoră principală magazinul ALTEX – magazin de distribuţie electronice şi IT&C, de mare suprafaţă – completată de branduri internaţionale de prestigiu din domeniul distribuţiei de încălţăminte, îmbrăcăminte, cosmetice: TAKKO Fashion, DEICHMANN, Drogerie Markt. Investiţia din centrul comercial a fost de 4 milioane de euro, finanţată exclusiv din resurse proprii şi reflectă viziunea companiei Altex de a-şi dezvolta locaţii în centre comerciale proprii, care să devină locaţii de interes pentru consumatorii din oraşele medii şi mari din România. „Credem într-o strategie de dezvoltare fundamentată pe extinderea reţelei de magazine de suprafaţă mare, ALTEX, în locaţii proprii, cum ar fi acest retail strip din Alba lulia, un concept actual de centru comercial. Aceasta este reţeta de succes prin care ne optimizăm costurile, oferind consumatorilor ceva ce un mall nu poate oferi: o arie deschisă de shopping, unde consumatorul ştie înainte de a intra ce magazine are la dispoziţie”, a declarat Dan Ostahie, preşedintele Altex.

Magazinul Altex din noul centru comercial are o suprafaţă de 1.500 mp şi aduce la raft peste 8.000 de produse electronice şi multimedia de ultimă generaţie, cu preţuri atractive. Reprezentanţii Grupului Altex se aşteaptă ca noul centru comercial din Alba lulia să atragă un trafic de peste 7.000 de vizitatori pe zi, care să crească cu 20% în primul an, datorită atragerii de noi parteneri, branduri relevante pentru publicul din Alba lulia.             Centrul comercial este localizat pe Calea Moţilor, nr.118, în apropierea intersecţiei cu B-dul Revoluţiei şi este construit pe un teren de 9.544 mp, aflat în proprietatea companiei, poziţionat între Kaufland şi Profi. Construcţia este structurată pe un singur nivel, în care pe circa 3.300 mp spaţiu închiriabil sunt amenajate cinci magazine.

Grupul Altex include şi companiile Altex Distribution, Cometex. Altex este cel mai mare lanţ de magazine de mare suprafaţă specializat în produse electronice, electrocasnice şi IT&C; operează în prezent 90 de magazine de mare suprafaţă în cele mai mari oraşe din România. Pentru mai multe detalii despre ofertele Altex accesaţi www.altex.ro. Divizia de real-estate a grupului Altex are în patrimoniu 5 centre comerciale în Buzău, Braşov, Suceava, Fălticeni şi Alba Iulia, precum şi spaţii de birouri, spaţii comerciale şi terenuri în Suceava, Fălticeni, Piatra Neamţ şi pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi www.cometex.ro. (A.D.T.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Administrator 16 noiembrie 2011 at 16:42

L-am modificat

vigilante 16 noiembrie 2011 at 19:11

Sper ca preturile vor fi aceleasi ca la Media Galaxy din Cluj. De regula cu cat orasul e mai mic, preturile cresc chiar daca e vorba de acelasi brand. Probabil se mizeaza pe faptul ca multi nu cunosc preturile din marile orase si se practica mici adaosuri.Oricum deschiderea unor noi magazine nu poate decat sa bucure chiar daca locurile de munca create sunt limitate. Macar se schimba fata orasului ca parcuri industriale nu vom avea in curand desi unii isi fac campanie pe aceasta tema. Vorbe..

discounter 17 noiembrie 2011 at 10:05

Ati auzit de: Cora, Carrefour, Real, Billa, Lidl, Selgros, Metro? Ca nr. de locuitori Alba Iulia are aproximativ cati Deva, dar( cu putine exceptii din lista enumerata) sunt in plus si aceste magazine. Alba Iulia, ca si magazine prezente in oras se compara mai degraba cu… Falticeni decat cu Deva!

@discounter 17 noiembrie 2011 at 14:53

Magazinele enumerate de tine nu se afla in Deva ci pe drumul ce duce la Hunedoara, un alt oras la fel de mare ca Deva. Daca mai adaugam Simeria si Orastie poate iti dai seama de ce au si magazinele astea. Noi insa avem doar Sebesul…Asa ca informeaza-te inainte sa spui ceva.
PS Muta-te in Falticeni daca nu iti convine aici.

discounter 18 noiembrie 2011 at 15:58

Daca gandesti cum scrii e clar ca tu ai ajuns pe meleagurile astea cu „trenul foamei” si ai uitat sa-l iei si retur.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...