Rămâi conectat

Economie

Alba Iulia: ALTEX inaugurează cel mai nou centru comercial

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grupul ALTEX, prin divizia sa de real-estate, deschide astăzi porţile celui mai nou centru comercial din Alba lulia, situat pe Calea Moţilor, nr. 118. Centrul comercial are ca ancoră principală magazinul ALTEX – magazin de distribuţie electronice şi IT&C, de mare suprafaţă – completată de branduri internaţionale de prestigiu din domeniul distribuţiei de încălţăminte, îmbrăcăminte, cosmetice: TAKKO Fashion, DEICHMANN, Drogerie Markt. Investiţia din centrul comercial a fost de 4 milioane de euro, finanţată exclusiv din resurse proprii şi reflectă viziunea companiei Altex de a-şi dezvolta locaţii în centre comerciale proprii, care să devină locaţii de interes pentru consumatorii din oraşele medii şi mari din România. „Credem într-o strategie de dezvoltare fundamentată pe extinderea reţelei de magazine de suprafaţă mare, ALTEX, în locaţii proprii, cum ar fi acest retail strip din Alba lulia, un concept actual de centru comercial. Aceasta este reţeta de succes prin care ne optimizăm costurile, oferind consumatorilor ceva ce un mall nu poate oferi: o arie deschisă de shopping, unde consumatorul ştie înainte de a intra ce magazine are la dispoziţie”, a declarat Dan Ostahie, preşedintele Altex.

Magazinul Altex din noul centru comercial are o suprafaţă de 1.500 mp şi aduce la raft peste 8.000 de produse electronice şi multimedia de ultimă generaţie, cu preţuri atractive. Reprezentanţii Grupului Altex se aşteaptă ca noul centru comercial din Alba lulia să atragă un trafic de peste 7.000 de vizitatori pe zi, care să crească cu 20% în primul an, datorită atragerii de noi parteneri, branduri relevante pentru publicul din Alba lulia.             Centrul comercial este localizat pe Calea Moţilor, nr.118, în apropierea intersecţiei cu B-dul Revoluţiei şi este construit pe un teren de 9.544 mp, aflat în proprietatea companiei, poziţionat între Kaufland şi Profi. Construcţia este structurată pe un singur nivel, în care pe circa 3.300 mp spaţiu închiriabil sunt amenajate cinci magazine.

Grupul Altex include şi companiile Altex Distribution, Cometex. Altex este cel mai mare lanţ de magazine de mare suprafaţă specializat în produse electronice, electrocasnice şi IT&C; operează în prezent 90 de magazine de mare suprafaţă în cele mai mari oraşe din România. Pentru mai multe detalii despre ofertele Altex accesaţi www.altex.ro. Divizia de real-estate a grupului Altex are în patrimoniu 5 centre comerciale în Buzău, Braşov, Suceava, Fălticeni şi Alba Iulia, precum şi spaţii de birouri, spaţii comerciale şi terenuri în Suceava, Fălticeni, Piatra Neamţ şi pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi www.cometex.ro. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea