Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

La Alba Iulia, activități sportive în cadrul evenimentului ”Move Week Romania”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Județeana Sportul Pentru Toți Alba invită iubitorii de sport și mișcare în aer liber să ia parte la activitățile sportive din cadrul evenimentului european ”Move Week Romania” ce se desfășoară în aceste zile, promotor fiind Asociația Internaționala de Sport și Cultură din Copenhaga, cu scopul de a crește gradul de conștientizare a copiilor și tinerilor și nu numai în ceea ce privește aportul adus prin practicarea activităților sportive asupra sănătății fizice și mentale.

Toata lumea este binevenită în parcul amenajat în șanțurile cetății Alba Carolina până duminică, 7 octombrie. Voluntarii asociației noastre vor fi prezenți în principalele puncte de plecare, respectiv în cele 7 porți ale cetății și în perimetrul parcului unde vor acorda materiale promoționale. Vom încerca să-i avem pe cei apropiați alături, în convingerile noastre”, transmite Liliana Șandru, președinte AJST Alba.

Totodată la Baza sportivă “Constuctorul” Alba Iulia (locația aflată la 1 km de Alba Iulia spre Pîclișa), în cadrul acestor evenimente se vor desfășura activități sportive și sportiv- distractive începând cu orele 10.00, la care sunt invitați iubitorii de sport și mișcare în aer liber. Se vor desfășura concursuri de tenis de câmp, minifotbal, badminton, tenis de masă, tir sportiv, sărituri cu mingea, etc. Participanții vor primi tricouri, diplome, materiale sportive.

Parteneri pentru buna organizare și reușita proiectului sunt: Federația Româna Sportul Ăentru Toți, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba, Asociația ”Constructorul” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea