Rămâi conectat

Curier Județean

La Aiud, Victor Ponta a obținut majoritate în 5 secții de votare, între care și cele la care au fost arondați deținuții din Penitenciar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale din Aiud cu un scor destul de strâns, comparativ cu celelalte municipii din județ: 39,95%, față de 35,69% cât a obținut Victor Ponta.

Candidatul ACL a obținut majoritate de voturi în 9 din cele 14 secții de votare, în timp ce candidatul PSD-UNPR-PC a câștigat în 5 secții, între care și cele două la care sunt arondați deținuții din Penitenciar.

Astfel, la secțiile 52 și 53, unde s-au centralizat voturile cu urna mobilă din Penitenciarul Aiud, Victor Ponta a obținut 379 și 510 voturi din totalul de voturi exprimate (798, respectiv 908), iar Klaus Iohannis a fost preferat de 218, respectiv 229 de alegători. Menționăm că la aceste secții au fost înregistrate 326, respectiv 352 de voturi cu urna mobilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani! La doar 6 km de Aiud, în satul Rădești, se află un monument arhitectural deosebit și anume Biserica Reformată, cu o vechime de peste 750 de ani. Imaginea zonei este marcată de acest impunător monument de arhitectură […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea