Rămâi conectat

Sport

La a doua deplasare consecutivă, găldenii, după puncte la Dumbrăveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Scurtcircuitați în duelul cu uniriștii, elevii lui Paul Ciucă au dres busuiocul prin victoria de la Iernut (Frențiu, prima reușită stagională), au urcat pe podium, iar mâine, în Vinerea Mare, au o nouă deplasare, la Dumbrăveni, cu Gaz Metan Mediaș II (echipă ce este la al 4-lea joc intern din primăvară împotriva unei reprezentante din Alba).

Campioana jocurilor externe (23 de puncte) în Seria a 5-a vrea să-și confirme statutul de specialistă a deplasărilor și împotriva “găzarilor mici”, absent fiind Dup (entorsă la gleznă). “O confruntare dificilă împotriva unei formații tinere, bine pregătită, ce mereu primește întăriri de la prim-divizionară. Vrem să obținem toate punctele, iar dacă vom avea aceeași atitudine de la Iernut, șansele noastre sporesc”, a spus antrenorul Paul Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Denisa Maria Mărcuș, din Alba, învingătoare la Târnăveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Denisa Maria Mărcuș, sportivă din județul Alba, a câștigat o competiție disputată la Târnăveni. Sportiva legitimată la clubul CSM Mediaș, la categoria copii A, s-a clasat pe primul loc la concursul de mountain bike disputat sub egida Federației Române de Ciclism. Denisa Maria este din satul Geomal și elevă în clasa a VII-a la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea