Rămâi conectat

Actualitate

La 103 ani, filosoful Mihai Şora, observator independent la alegerile prezidenţiale într-una dintre secţiile de vot din străinătate: „Nu alegem doar un om: ne alegem viitorul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

La 103 ani, filosoful Mihai Şora, observator independent la alegerile prezidenţiale într-una dintre secţiile de vot din străinătate, la Firenze, în Italia, îndeamnă românii să meargă la vot. ”Forţa noastră este votul. Nu alegem doar un om: ne alegem viitorul”, a transmis filosoful.

”Dragi prieteni, vă aştept la vot. Forţa noastră este votul. Cine nu conştientizează această propoziţie elementară nu a înţeles nimic din temeiurile democraţiei. Nu alegem doar un om: ne alegem viitorul. Al Dumneavoastră observator independent (şi plin de speranţe)”, a scris, sâmbătă, Mihai Şora pe Facebook.

El a mai spus că echipa secţiei de votare de Firenze unde este observator ”este formidabilă”.

”Sunt oameni entuziaşti şi pricepuţi. Niciodată votarea nu a fost mai simplă ca acum: fără coadă, fără nervi”, a mai scris Mihai Şora.

Şora a anunţat încă de vineri că a votat şi că procesul electoral merge foarte simplu.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea