Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

L-aţi văzut? Poliţiştii din Alba sunt în căutarea lui Pfaff Robert, de 41 de ani, care este de negăsit de zile bune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba continuă căutările pentru găsirea unui bărbat care a plecat in data de 26.06.2017, de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Pfaff  Robert, de 41 ani a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. Bărbatul a plecat cu bicicleta de la domiciliul său în data de 26.06.2017, în jurul orelor 06:00, spunând că va merge în localitatea Săsciori din județul Alba, fără a mai reveni, necunoscându-se destinaţia unde acesta se află.

Imediat după sesizare, poliţiştii au demarat activităţile specifice de căutare, iar persoana dispărută a fost dată în urmărire naţională.

La data dispariţiei, Pfaff  Robert era îmbrăcat cu un tricou de culoare roșie, pantaloni tip blugi, trei sferturi iar în picioare purta șlapi de culoare maro.

         Semnalmente :

  • înălțime 1,75 m,
  • constituție corpolentă,
  • greutate 80 kg,
  • păr șaten, tip păr drept, tuns scurt,
  • ochi albaștri,
  • ten piele deschis

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea