Rămâi conectat

Actualitate

Kronospan Sebeş:Ne exprimăm îngrijorarea faţă de faptul că vineri niciun reprezentant al societăţii civile şi autorităţilor locale nu a participat la întâlnirea anunţată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Kronospan Sebeş îşi exprimă profunda îngrijorare faţă de faptul că vineri,  23 ianuarie 2015, la ora 10.00, la sediul companiei, niciun reprezentant al societăţii civile şi autorităţilor locale nu au participat la întâlnirea anunţată de acum 10 zile şi reiterată în cursul zilei de joi, pe parcursul întâlnirii oraganizate de Prefectura Alba.

Kronospan Sebeş a adresat în mai multe rânduri invitaţii deschise tuturor celor interesaţi la dialog să participe la discuţii, pe baza datelor tehnice puse la dispoziţie de companie sau Agenţia pentru Protecţia Mediului.

Ne exprimăm încă o dată îngrijorarea faţă de acţiunile şi declaraţiile unor reprezentanţi ai Societăţii Civile din Sebeş, dar mai ales ale unor organizaţii non-guvernamentale străine şi a unor persoane care nu trăiesc şi nu au trăit niciodată în Sebeş al căror scop declarat este protecţia mediului dar ale căror acţiuni fac dovada unei lipse de informare adecvată, ignoranţă şi chiar rea-credinţă. Tocmai de aceea în repetate rânduri am invitat la dialog, dar din păcate aşa cums -a demonstrat ieri acest dialog nu se doreşte.

În cadrul întâlnirii de vineri am fi dorit să punem încă o dată la dispoziţia celor interesaţi toată documentaţia tehnică ce stă la baza emiterii AIM. Am fi dorit să explicăm ce anume producem, cum producem şi cum monitorizăm emisiile, cum se fac intercalibrarile cu laboratoarele certificate RENAR şi să demonstrăm că respectăm  normele stabilite conform legislaţiei din domeniul protecţiei mediului.

Ne exprimăm în continuare disponibilitatea la dialog şi invităm încă o dată reprezentanţii societăţii civile, autorităţilor locale şi ai ONG-urilor, la sediul companiei pentru a discuta în mod transparent orice problemă ridicată.

Comunicat de presa


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea