Rămâi conectat

Curier Județean

Kronospan Sebeș solicită acordul APM Alba pentru modernizarea liniei de uscare așchii, pentru reducerea emisiilor și cheltuielilor cu întreținerea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agentia pentru Protectia Mediului Alba anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Modernizare linie uscare aschii, propus a fi amplasat în municipiul Sebes str. Mihail Kogalniceanu nr. 59, titular SC KRONOSPAN SEBES SA.

Prin proiectului “MODERNIZARE LINIE USCARE ASCHII”, Beneficiarul solicita modernizarea liniei de uscare aschii din cadrul Sectiei PAL, apartinand Kronospan Sebes SA, in scopul cresterii eficientei uscatorului Kronoplus in ceea ce priveste reducerea emisiilor, reducerea cheltuielilor cu intretinerea si reducerea orelor de oprire datorate intretinerii si in finalducand la crestere productivitatii Liniei PAL.

Lucrarile prevazute in proiect cuprind activitatileprin care se modernizeaza linia de uscare aschii din cadrul Sectiei PAL prin adaugarea in fluxul tehnologic a unui ciclon, a 2 tubulaturi de conexiune cu actuala instalatie si a unor elemente specifice schimbatorului de caldura.

Impactul asupra mediului alucrarilor este nesemnificativpe perioada executiei lucrarilor de modernizare a liniei de uscare aschii.Prin implementareaproiectului nu se modifica nivelul de risc pe amplasament si nu determina reclasificarea amplasamentului.

In urma implementariiproiectuluide investitie se va realizao reducere a emisiilor de pulberi la cosul uscatorului Kronoplus, prin retinerea cenusii rezultate in urma arderii in amonte deschimbatorul de caldura.In consecintaimpactul activitatilor desfasurate pe amplasament asupra mediului se va diminua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea