Rămâi conectat

Curier Județean

Kronospan lansează o adresă de email prin care va răspunde la toate întrebările legate de modul în care compania se raportează la problemele de mediu din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Kronospan Trading lansează o adresă de email prin care va răspunde la toate întrebările legate de modul în care compania se raportează la problemele de mediu din Sebeș: [email protected]. Toate întrebările primite de la cetățeni vor primi răspuns în maxim 48 de ore.

”Ne dorim să fim nu doar cât mai transparenți, dar și cât mai apropiați de comunitatea din care facem parte. Aceasta adresă de email reprezintă o nouă modalitate directă de contact cu locuitorii Sebeșului. Încurajez oamenii care locuiesc in zonă să ne scrie la adresa de email [email protected] pentru orice nelămurire sau neclaritate legată de modul în care Kronospan se raportează la mediul înconjurător. Fiecare mesaj va fi citit și va primi răspuns în maxim 48 de ore. Vom veni pe viitor și cu alte soluții care să răspundă interesului sebeșenilor pentru această zonă de informare”, a declarat Oana Bodea, directorul general al Kronospan Trading.

De asemenea, toate procedeele aplicate pentru reducerea emisiilor, precum și studiile efectuate de companie sunt prezentate în rapoartele disponibile pe site-ul Kronospan, la adresa www.kronospan.ro/mediu.

Compania Kronospan este prezentă la Sebeș din anul 2004, când a achiziționat fabrica deținută de grupul italian Fratti. Kronospan a investit peste 250 de milioane de euro în modernizarea unității de producție, din care peste 40 de milioane de euro numai în echipamente de depoluare.

Reamintim că în anul 2017 compania a obținut autorizația integrată de mediu AB 1/09.01.2017, prin intermediul căreia și-a asumat realizarea unui nivel de emisii industriale sub nivelurile maxim admise. Respectarea acestui angajament este posibilă prin utilizarea de tehnologii de tipul best available tehniques, care reduc nivel emisiilor industriale cu între 80% și 99%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea