Klaus Iohannis, președintele României: „Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa fie nevoit sa gestionez o dubla epidemie de gripa si COVID-19”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Klaus Iohannis, președintele României, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferințe de presă, după ce s-a înregistrat un nou record de cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore, că apropierea iernii, favorabilă pentru viroze respiratorii și gripe, ar trebui sa genereze mai multa grijă din partea populației și să sse protejeze.

„Am inregistrat azi din pacate un nou record de cazuri si un numar semnificativ de decese la nivel national. Pandemia e inca departe de a se fi incheiat. Eliminarea treptata a multor restrictii si reluarea unor activitati concomitent cu apropierea sezonului rece, favorabil virozelor respiratorii si gripei, creaza un context sensibil.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Toate acestea genereaza ingrijorare si necesita atentie sporita din partea tuturor, deopotriva cetateni si autoritati. Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa fie nevoit sa gestionez o dubla epidemie de gripa si COVID-19. Este asadar fundamental sa mentinem in urmatorea perioada o atitudine responsabila”, a spus seful statului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419