Rămâi conectat

Ştirea zilei

Klaus Iohannis CEARTĂ românii care nu s-au vaccinat, la conferința comună cu Ursula von der Leyen: „Avem arma și nu o folosim”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Klaus Iohannis CEARTĂ românii care nu s-au vaccinat, la conferința comună cu Ursula von der Leyen: „Avem arma și nu o folosim”

Președintele României a lansat, la conferința comună cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, un atac la românii care nu s-au vaccinat.

„Fără implucarea doameni președinte noi nu am beneficiat fără un număr important de vaccin. A riscat și bine a făcut. UE beneficiează de multe doze de vaccin. Țin să vă mulțumesc. Sănătatea nu este o competență a Comisie, dar fără intervenția Comisiei nu s-ar fi putut.

La noi sunt foarte mulți români care s-au vaccinat, dar e păcat că sunt așa puțini. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în Europa… În timp ce noi avem mii și mii de cazuri, în Danemarca s-a renunțat la toate restricțiile. Doze am fi avut și noi. Și dacă ne-am fi vaccinat cu toții, n-ar fi trebuit să mai purtăm mască, să avem concerte. Ce i-a făcut pe mulți să fie reticenți, vom vedea. Împreună cu premierul ne vom întâlni chiar săptămâna asta pentru e repune pe roate campania de vaccinare. Avem arma și nu o folosim.

Nu este păcat să stăm cu atâția bolnavi, când am putea să terminăm foarte repede această fază acută a pandemiei”, a spus Klaus Iohannis


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea