Rămâi conectat

Sport

Kinder Teiuș nu se înscrie în Liga 4 | Fortuna Lunca Mureșului și CSM Unirea Alba Iulia (echipa secundă), solicitări pentru ediția 2023/2024

Dan HENEGAR

Publicat

în

Kinder Teiuș (locul 9 în ediția anterioară) nu se înscrie în Liga 4 iar în acest moment dilema Asociației Județene de Fotbal Alba este numărul de echipe în campionatul următor.

Într-o primă fază, s-a vehiculat ideea că nici FC Lopadea Nouă (locul întâi în Seria 3 din Liga 5) nu se va înscrie, dar totuși nou-promovata face demersuri pentru a evolua în eșalonul superior.

O situație similară s-a produs și vara trecută, când țintarul turului s-a stabilit atât cu 14 echipe cât și cu 16 participante, totul depinzând de CSM Unirea Alba Iulia în acel moment.

Ne vom înscrie în Liga 5 și la Under 17, o să mizăm pe tineri. Eu cred că este un pas înainte, chiar dacă mulți susțin contrariul. Nu avem bugetul suficient pentru a continua în Liga 4„, a confirmat Ovidiu Coardoș, reprezentantul Kinder Teiuș.

Până în 14 iulie, termenul limită de înscriere în cel de-al 4-lea eșalon, mai pot interveni modificări, dar în acest moment CSM Unirea Alba Iulia vrea să activeze în cel de-al 4-lea eșalon cu echipa secundă, iar Fortuna Lunca Mureșului intenționează să solicite un loc în Liga 4, la fel ca vara precedentă.

Comparativ cu sezonul anterior, a promovat Industria Galda de Jos, a retrogradat Cuprirom Abrud, Kinder Teiuș nu mai continuă la acest nivel, la fel ca GT Sport Alba Iulia (prin colaborarea cu CSM Unirea Alba Iulia).

A retrogradat din Liga 3 CS Ocna Mureș, au promovat din Liga 5 Adu Academy Șona, FC Lopadea Nouă și Limbenii Limba (în curs de rezolvare chestiunile juridice) și sunt premize să se treacă la un format de 16 echipe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Belgia – România 2-0 (1-0), „tricolorii” – la prima înfrângere la Euro 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Koln, România a pierdut primul meci la Euro 2024, 0-2 (0-1) cu Belgia, marea favorită a grupei E. „Tricolorii” au avut în față o formație cu cuțitul la os, după acel eșec nescontat cu Slovacia, iar „diavolii roșii” au pornit ca din pușcă și au marcat după 74 de secunde prin Tielemans, fostul coleg […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea