Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Județul Alba va avea o orchestră de cameră formată din 16 interpreți și un dirijor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

orchestra de cameraConducerea Consiliului Județean Alba a avizat astăzi favorabil înființarea unei orchestre de cameră a județului Alba.

Potrivit CJ Alba, “orchestra, ce va funcționa ca un serviciu distinct în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” al județului Alba, va debuta cu un concert inaugural la Sala Unirii, la jumătatea lunii iulie, urmînd apoi ca din 15 septembrie să înceapă stagiunea de concerte.

Decizia înființării acestei orchestrea a fost luată în urma analizelor făcute în cadrul serviciilor de specialitate ale Consiliului Județean, reprezentând o nouă etapă de dezvoltare a politicii culturale a CJ Alba.

Formată din 16 interpreți și un dirijor, orchestra va susține atât concerte în cadrul programelor instituțiilor de cultură și la evenimentele de anvergură din județ, cât și stagiuni itinerante, asigurând programe de muzică simfonică și cultură de calitate tuturor orașelor din județul Alba.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce trebuie să știe candidații

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce trebuie să știe candidații Au început înscrierile pentru sesiunea iulie-august 2024 la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia. Termenul limită este până în 19 mai. La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,UNIREA” al judeţului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea