Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Județul Alba primește 1,4 milioane de lei de la Guvern. Ce comune vor beneficia de acești bani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernul alocă 1,4 milioane de lei pentru a sprijini trei comune din județul Alba, care au fost afectate de inundații. Anunțul a fost făcut de Florin Roman, pe pagina personală de facebook.

,,Județul Alba va beneficia de 1.455.000 lei, din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului României, pentru efectuarea unor lucrări de refacere a infrastructurii locale afectate ca urmare a calamităților naturale produse în anul 2021.
Astfel, comuna Bistra va avea la dispoziție 1.296.000 lei pentru refacerea unor drumuri sătești, comunale și forestiere.
Comunei Gârda de Sus i se alocă 94.000 lei pentru refacerea unor drumuri comunale, a unui podeț și a unui drum forestier.
Comuna Vidra va avea la dispoziție 65.000 lei pentru refacerea unor drumuri comunale, a unor punți pietonale și a unui pod.” – a fost mesajul publicat de Florin Roman pe pagina personală de facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea