Rămâi conectat

Ştirea zilei

Judecătoria Blaj pe drumul europenizării

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Judecătoria Blaj are din toamna trecută un sediu nou, după ce clădirea cumpărată pentru a fi reabilitată printr-un proiect de reparaţie capitală şi extindere a fost supusă unor ample lucrări de modernizare şi renovare care au inclus demolarea aproape în totalitate a ceea ce a fost vechi.
Lângă corpul principal a fost construită o nouă clădire, cu acces la toate utilităţile zilelor noastre. Clădirea veche, formată din subsol, parter şi etaj, a fost consolidată, recompartimentată şi apoi mansardată. Ambele imobile au acum birouri moderne, cu tavan fals din rigips şi pardoseli conforme cu ultimele descoperiri în domeniu.
În noul sediu, au fost amenajate o sală de judecată, boxe pentru arestaţi, birouri de personal, arhivă şi registratură, grupuri sanitare, centrală termică. Au fost înlocuite instalaţiile electrică, termică şi sanitară, precum şi pardoselile. Totodată, s-au făcut tencuieli şi zugrăveli, iar pereţii exteriori s-au placat cu polistiren, fiind de asemenea aplicată o tencuială decorativă. Lucrările au fost executate de firma albaiuliană patronată de Romeo Loghin şi au costat circa 1.600.000 de lei, iar fondurile au fost alocate prin Banca Mondială.
Până acum câteva luni, Judecătoria Blaj funcţionase într-un spaţiu închiriat, fiind singura instanţă din circumscripţia Tribunalului Alba, alături de Judecătoria Câmpeni, care plătea chirie pentru sediu. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Noșlac a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziție în cadrul proiectului „Furnizarea echipamentelor IT necesare pentru implementarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ din comuna Noșlac”. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea