Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

JOI: Vasile Blaga lansează la Alba Iulia Strategia Naţională pentru Muncă şi Protecţie Socială a PDL

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga însoţit de o parte a conducerii centrale a partidului: Liviu Negoiţă – prim-vicepreşedinte, Sulfina Barbu – vicepreşedinte, Andreea Paul – prim-vicepreşedinte, Raluca Ţurcan – vicepreşedinte şi alţii, va fi prezent mâine la Alba Iulia pentru a participa la o întâlnire a Comisiei Naţionale de Muncă şi Protecţie Socială a PDL.

Alba Iulia a fost aleasă ca loc de întâlnire a comisiei atât ca o recunoaştere a rezultatelor foarte bune obţinute de PDL Alba la alegerile de anul trecut, dar şi a activităţii comisiei judeţene de muncă şi protecţie socială a PDL Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu prilejul reuniunii de la Alba Iulia va fi lansată Strategia Naţională pentru Muncă şi Protecţie Socială a PDL, un document care va reliefa viziunea dar şi soluţiile propuse de democrat liberali în acest domeniu atât de sensibil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea