Joi, la Stadionul “Cetate” din Alba Iulia, concurs de selecţie la atletism pentru sportivi nelegitimaţi, cu vârste între 10 şi 16 ani

Paul Voicu - Primar 2020

Joi, 19 octombrie, la Stadionul “Cetate” din Alba Iulia, începând cu ora 15.00, se va organiza un concurs de atletism, cu scopul de a selecţiona sportivi în vederea practicării atletismului de performanţă.

Competiţia adresată elevilor din Alba Iulia, cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani, care nu fac parte dintr-o structură sportivă, este organizată de Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Alba.

ELIT

Întrecerea se desfăşoară sub formă de triatlon, compus din următoarele  probe: alergare de viteză 50 metri, săritură în lungime şi alergare de rezistenţă 600 metri. Profesori organizatori sunt Ana Rodean, Mihaela Vlas şi Gabriel Avram, sportivi şi antrenori ce se remarcă prin performanţele înregistrate în atletismul autohton şi cel european. Se vor acorda premii, medalii şi diverse obiecte, sponsori fiind Lin&Ema, STH-Stromteh SRL şi Opticline, iar parteneri media Radio Unirea FM şi ziarul Unirea.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...