Rămâi conectat

Societate

ASTĂZI: “La mijlocu’ cerului” – Concert de colinde cu Ştefan Hruşcă la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 13 decembrie 2012, la ora 17:00, marele cantautor Ştefan Hruşcă revine pe scena Sălii Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, pentru a susţine un nou concert de colinde. Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare an, îndrăgitul cântăreţ revine în ţară, în preajma sărbătorilor, pentru a lăuda şi cânta în colinde româneşti Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos.

 Emoţia şi bucuria reîntâlnirii cu Ştefan Hruşcă va fi dublată  anul acesta şi de lansarea unui nou album de colinde al artistului – „La mijlocu’ cerului”. Albumul s-a născut din dorinţa artistului de a împărţi cu publicul tot ce e bun şi adevărat în cântecul românesc. Albumul „La mijlocu’ cerului” este, totodată, invitaţia lui Ştefan Hruşcă de a ne preţui valorile şi tradiţiile autentice.

 „Concertul de Crăciun nu este un concert oarecare. Este o legătură sufletească şi spirituală care se naşte prin colind între mine şi public, deoarece colindul este un cântec de stare, pe care nu poţi să-l cânţi oriunde, oricând şi oricum. Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind”, declară Ştefan Hruşcă.

 Preţul unui bilet este de 50 lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor, zilnic între orele 8.00 – 19.00.

FOTO: arhivă

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea