JOI: ”Feerie de Crăciun”, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Spectacol cu dansatorii de la Clubul „Life is Dance” și colind românesc cu Maria Dan Păuceanu

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

feerie-de-craciun Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia va găzdui joi, 22 decembrie, începând cu ora 19.00,  spectacolul de iarnă ”Feerie de Crăciun”. Este vorba despre un eveniment organizat de Clubul de dans sportiv ”Life is Dance” din Alba Iulia, aflat în acest an la cea de-a treia ediție.

”Vă invităm să serbăm împreună venirea Crăciunului, prin pași de dans, eleganță și bucurie. Seara va fi plină de momente speciale și multe surprize”, transmit organizatorii.

ELIT

În cadrul evenimentului, publicul prezent va avea ocazia să asiste și la un mic concert de colinde susținut de interpreta Maria Dan Păuceanu.

Pentru cei interesați, prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Casa de Cultură a Studenților sau de la intrare, în seara spectacolului. Copiii cu vârste de pânăla 7 ani au intrare liberă.

Life is Dance este un club de dans sportiv din Alba Iulia infiintat in anul 2012, avandu-i ca antrenori pe Ionut Ionescu si Bianca Racolta. (A.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419