Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

JOI: ”Feerie de Crăciun”, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Spectacol cu dansatorii de la Clubul „Life is Dance” și colind românesc cu Maria Dan Păuceanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

feerie-de-craciunCasa de Cultură a Studenților din Alba Iulia va găzdui joi, 22 decembrie, începând cu ora 19.00,  spectacolul de iarnă ”Feerie de Crăciun”. Este vorba despre un eveniment organizat de Clubul de dans sportiv ”Life is Dance” din Alba Iulia, aflat în acest an la cea de-a treia ediție.

”Vă invităm să serbăm împreună venirea Crăciunului, prin pași de dans, eleganță și bucurie. Seara va fi plină de momente speciale și multe surprize”, transmit organizatorii.

În cadrul evenimentului, publicul prezent va avea ocazia să asiste și la un mic concert de colinde susținut de interpreta Maria Dan Păuceanu.

Pentru cei interesați, prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Casa de Cultură a Studenților sau de la intrare, în seara spectacolului. Copiii cu vârste de pânăla 7 ani au intrare liberă.

Life is Dance este un club de dans sportiv din Alba Iulia infiintat in anul 2012, avandu-i ca antrenori pe Ionut Ionescu si Bianca Racolta. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură” Etapa județeană a CONCURSULUI NAȚIONAL PENTRU ELEVII DIN MEDIUL RURAL „UNIVERSUL CUNOAŞTERII PRIN LECTURĂ” (CLASELE V-VIII), s-a desfășurat în data de 15.04.2024, la Școala Gimnazială Ciugud, coordonată de inspector școlar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea