Rămâi conectat

Politică Administrație

Joi, CJ Alba premiează câștigătorii concursului „Arhitectura Contemporana in Tara Motilor”, cu peste 10.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Joi, 3 octombrie 2013, ora 15.00, în spatiile de expozitie din vecinatatea Portii a III-a a Cetatii Alba Iulia, situate la parterul cladirii Centrului Militar Judetean, va avea loc vernisajul expozitiei „Arhitectura Contemporana in Tara Motilor” in cadrul caruia vor fi premiate cele mai valoroase proiecte participante in concursul organizat si finantat de catre Consiliul Judetean Alba.

De asemenea, proiectele participante la concursul de arhitectura pot fi admirate, de catre vizitatorii expozitiei, in perioada 4-6 octombrie 2013, in intervalul orar 11.00 – 13.00; 16.00 – 18.00

Concursul se adresează arhitecților, urbaniștilor și studenților la arhitectură și urbanism, având ca scop promovarea și protejarea peisajului cultural și a arhitecturii tradiționale din Țara Moților.

Ediția din acest an a concursului este dotată cu premii în valoare totală de 10.700 de lei și se va desfășura pe două secțiuni: pensiune turistică și locuință. Proiectele premiate vor fi prezentate ca exemple de urmat pentru locuitorii zonei, proiectanți și administrațiile locale.

Proiectele înscrise în concurs au fost obligate  săutilizeze tehnicile contemporane de construire, dar să aleagă materiale de construcţie ţinând cont de spiritul locului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Valea Lungă: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Valea Lungă: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Administrația comunei Valea Lungă, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevedere modernizarea infrastructurii educaționale a comunei. Citește și: Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Comuna Valea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea