Rămâi conectat

Actualitate

JOI: „Arată că îţi pasă” – Spectacol caritabil organizat de elevii Colegiului Naţional „David Prodan” Cugir

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Casa Orăşenească de Cultură Cugir găzduieşte joi, 19 decembrie, începând cu ora 18.00, spectacolul caritabil intitulat ,,Arată că îţi pasă”, eveniment organizat de Consiliul elevilor de la Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir. O iniţiativă aparţinând unui grup de elevi ai colegiului, împreună cu profesorul Alin Toderescu care de câţiva ani, fie de sărbătorile de Crăciun sau cele de Paşte fac gesturi umanitare care-i onorează, arătând că şi lor le pasă de semenii lor aflaţi la nevoie.

Evenimentul, organizat înainte cu câteva zile înaintea sărbătoririi Naşterii Domnului Iisus Hristos, are ca scop strângerea de donaţii, iar elevii şi profesorii se vor mobiliza să achiziţioneze alimente care vor fi dăruite familiilor nevoiaşe din oraş.

„Spectacolul organizat de către noi este menit totodată să atragă atenţia şi altor persoane, organizaţii sau asociaţii, că este imprtant ca cel puţin la astfel de sărbători să fim mai solidari cu semeni de-ai noştri oropsiţi de soarta şi care au nevoie de câte ceva de pus pe masa de Crăciun. Să arătăm că şi nouă ne pasă de soarta lor”, ne-a declarat  consilierul educativ, prof, Alin Toderescu. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea