Joi, 12 septembrie 2019: Ședință extraordinară la Consiliul Local Alba Iulia. Rectificarea bugetului general, investiții în iluminatul public și reabilitarea unor semafoare, pe ordinea de zi

Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință extraordinară, pe data de 12 septembrie 2019 de la ora 13:00 la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, sala de ședință, Calea Moților nr. 5 A. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află rectificarea bugetului general, investiții în iluminatul public și reabilitarea unor semafoare.

PROIECT AL ORDINII DE ZI :

1.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general de venituri și cheltuieli al municipiului Alba Iulia pe anul 2019

Inițiator, Viceprimar cu atribuții de Primar, Voicu Paul

2.Proiect de hotărâre privind desemnarea domnului viceprimar cu atribuții de primar Paul Voicu ca reprezent legal pentru proiectul ”Amenajare zonă de agrement și debarcader pe râul Mureș în municipiul Alba Iulia”

Inițiator, Viceprimar cu atribuții de Primar, Voicu Paul

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Construire rețea de iluminat public în Municipiul Alba Iulia pe stăzile Calea Moților, Pr.Eugen Hulea, Albăstrelelor, Rozelor, Ioa Rațiu și Ion Agârbiceanu”

Inițiator, Viceprimar cu atribuții de Primar, Voicu Paul

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea obiectivului de investiții ”Reabilitare și înlocuire instalație de dirijare a traficului din municipiul Alba Iulia, județul Alba”

Inițiator, Viceprimar cu atribuții de Primar, Voicu Paul

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...