Rămâi conectat

Curier Județean

Jandarmii fac apel la credincioşii ce vor veni la Icoana Maicii Domnului Pantanassa să adopte un comportament civilizat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

Echipaje din cadrul structurilor locale ale Ministerului Afacerilor Interne, formate din jandarmi, poliţişti şi pompieri, sprijinite de efective ale poliţiei locale, vor asigura în perioada 15 – 16 martie ordinea şi siguranţa publică pe timpul manifestărilor religioase şi procesiunilor prilejuite de expunerea Icoanei Maicii Domnului Pantanassa în mai multe lăcaşe de cult de pe raza municipiului Alba Iulia.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba “manifestările religioase vor fi găzduite de Catedrala Reîntregirii Neamului, Biserica Memorială Mihai Viteazul, Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean Alba, Biserica Sf. Nicolae din Miceşti şi de Biserica Orizont, iar forţele de ordine vor acţiona atât pentru îndrumarea şi protecţia participanţilor cât şi pentru prevenirea faptelor antisociale precum cerşetoria, vagabondajul, tâlhăriile, consumul de băuturi alcoolice sau acte săvârşite cu violenţă.

Facem apel pe această cale către toţi credincioşii care vor veni să se reculeagă la Icoana Maicii Domnului Pantanassa să adopte un comportament civilizat, să manifeste răbdare şi respect faţă de ceilalţi participanţi, să respecte indicaţiile forţelor de ordine  şi să evite implicarea în conflicte de orice natură. Totodată, pentru evitarea unor situaţii neplăcute le recomandăm să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) şi să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia”.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 54 de ani, din Săsciori, prins „MORT DE BEAT” la volan: Avea o alcoolemie de 1,82 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 54 de ani, din Săsciori, prins „MORT DE BEAT” la volan: Avea o alcoolemie de 1,82 mg/l Polițiștii din Sebeș au depistat un bărbat, din Săsciori, de 54 de ani, care conducea o mașină sub influența băuturilor alcoolice. După efectuarea testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,82 mg/l. Potrivit IPJ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea