Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Jandarmii din Alba vor asigura ordinea și liniștea publică la hramul bisericii Izvorul Tămăduirii din Cîmpeni și la ceremonia de la Cimitirul Eroilor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La finalul săptămânii, măsurile de liniște și ordine publică vor fi asigurate de către Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, în două locații din județul Alba.

În data de 07.05.2021 jandarmii vor fi prezenți în localitatea Câmpeni unde vor asigura ordinea şi liniştea publică pe timpul desfășurării manifestării religioase prilejuite de hramul bisericii Izvorul Tămăduirii.

Recomandăm cetățenilor care participă la slujbele religioase să dea dovadă de răbdare și înțelegere, evitând spațiile aglomerate, să respecte măsurile stabilite de organizatori și să țină cont de normele igienico-sanitare specifice activităţilor desfășurate.

Duminică, 09.05.2021 începând cu ora 12.00 la Cimitirul Eroilor din Alba Iulia, cu ocazia Zilei Independenței de stat a României, Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial și Zilei Europei, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică.

În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, solicitați ajutorul forțelor de ordine sau apelați numărul unic de urgență 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea