Rămâi conectat

Curier Județean

Jandarmi, pădurari și salvamontiști din Hunedoara și Alba puși pe drumuri de un bărbat care a anunțat că prietenul său a fost mușcat de un urs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipe de jandarmi, pădurari și salvamontişti din județele Hunedoara și Alba au fost mobilizate, duminică în jurul prânzului, după un apel pe 112, prin care un bărbat anunța că prietenul său a fost atacat de un urs, în Munţii Orăştiei, în apropiere de Vârful Steaua.

salvamontDupă căutări care au durat mai bine de două ore, timp în care zona a fost survolată și de un elicopter SMURD, s-a ajuns la concluzia că a fost vorba de o alarmă falsă.

Se pare că apelantul care a anunțat că un tânăr de 22 de ani a fost mușcat de un urs în Munții Orăștiei, a folosit o cartelă pre-pay, iar ulterior, acesta nu a mai putut fi localizat. Echipele de salvamontişti, jandarmi şi pădurari din judeţul Hunedoara au oprit, după mai bine de două ore, căutarea persoanei care ar fi fost atacată de un urs în Munţii Orăştiei, după ce s-au întâlnit şi cu colegii lor porniţi din judeţul Alba.

FOTO: mesagerulhunedorean.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea