Rămâi conectat

Curier Județean

Jandarmeria Alba: Măsuri de ordine publică cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Recomandări pentru cetățeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada sărbătorilor de iarnă, personalul Jandarmeriei Alba va fi la datorie, acţionând atât independent cât și în cooperare cu alte instituții cu atribuții în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în activitățile de verificare, informare şi îndrumare a cetățenilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-Cov-2.

Totodată,  vor fi executate acțiuni cu un caracter preponderent preventiv pentru asigurarea unui climat favorabil cetățenilor. Se va pune accent pe depistarea și sancționarea celor care săvârșesc fapte antisociale, precum și respectarea normelor legale vizând comercializarea sau folosirea neautorizată a materialelor pirotehnice.

Vă reamintim faptul că jandarmii de la Posturile Montane Șugag și Arieșeni vor fi prezenţi în zona staţiunilor montane şi pe traseele turistice adiacente, intensificând acţiunile în zona de competenţă şi în mod deosebit acolo unde este posibil să se producă evenimente negative. În acest sens, jandarmii montani vor acționa pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor, precum şi pentru salvarea celor aflaţi în dificultate.

Pe această cale, ţinând cont de situaţia epidemiologică înregistrată la nivel naţional şi judeţean, adresăm rugămintea cetăţenilor să respecte legislaţia în vigoare şi recomandările făcute de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19. Pentru a evita creșterea numărului de infectări și a îmbolnăririlor, facem apel la cetațeni să respecte cu strictețe prevederile legale incidente și să semnaleze cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară fie prin apel la 112, fie direct echipajelor de jandarmerie, ori prin apel la TelVerde 0800 800 165.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în județul Alba. Amenzi de peste 56.000 date de polițiști și jandarmi

Bogdan Ilea

Publicat

în

72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în județul Alba. Amenzi de peste 56.000 date de polițiști și jandarmi Polițiștii și jandarmii din Alba au dat amenzi de peste 56.000 de lei și au verificat sute de persoane și mașini. Citește și: Amenzi de peste 51.000 de lei date de polițiștii și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea