Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

„JALE” la Bacalaureat 2021, la un liceu din Alba: NICIUN candidat nu a promovat examenul, din 23 înscriși

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„JALE” la Bacalaureat 2021, la un liceu din Alba: NICIUN candidat nu a promovat examenul, din 23 înscriși

Rezultatele inițiale la Bacalaureatul din acest an au fost publicate, iar elevii care au susținut examenul național și-au aflat primele note, înainte de a putea depune contestații.

Liceul Tehnologic „Țara Moților” din Albac nu are, în acest an, nici un candidat care a reușit să promoveze examenul, din cei 23 de absolvenți înscriși.

Dintre aceștia, 17 nu s-au prezentat la probe, iar restul de șase nu au obținut note suficient de mari pentru a promova Bacalaureatul 2021.

Rata cumulată de promovare la Bac, înainte de contestații, este de 67,8%, în creștere cu aproape 5% față de aceeași etapă de afișare din sesiunea iunie-iulie a anului trecut, când a fost 62,9%, anunță Ministerul Educației într-un comunicat primit de Edupedu.ro, după afișarea rezultatelor de la Bacalaureat.

Pentru promoția curentă, rata de promovare este 73,9% (un plus de 2,5%, comparativ cu aceeași etapă din sesiunea iunie-iulie 2020 – 71,4%), iar pentru promoțiile anterioare, 27,6% (o majorare de 2,6%, comparativ cu sesiunea iunie-iulie 2020 – 25%).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

”Păștenii”, obicei păstrat cu sfințenie de localnici, de peste 7 decenii, în Joia Mare, la Vinerea: Cine sunt păștenii din 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Păștenii”, obicei păstrat cu sfințenie de localnici, de peste 7 decenii, în Joia Mare, la Vinerea: Cine sunt păștenii din 2024 Și în acest an, în preajma sărbătorilor de Paști, frumoasa și cocheta localitate Vinerea, care în prezent respiră un aer cu adevărat european, îmbracă straie festive. Obiceiul păștenilor, specific vinerenilor, inițiat în anul 1948 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea