Rămâi conectat

Ştirea zilei

Iubirea, bat-o vina! Un bărbat din Câmpeni și-a amenințat fosta iubită cu bătaia. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție, pe care l-a încălcat câteva ore mai târziu

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Iubirea, bat-o vina! Un bărbat din Câmpeni și-a amenințat fosta iubită cu bătaia. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție, pe care l-a încălcat câteva ore mai târziu

La data de 31 august 2023, în jurul orei 14.00, o femeie de 43 de ani, din Câmpeni, a reclamat la Poliția Orașului Câmpeni faptul că a fost amenințată de către fostul său concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce se aflau în locuința comună, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia ar fi fost amenințată, cu acte de violență, de către fostul său concubin, în vârstă de 36 de ani, din Câmpeni.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu prin care bărbatul a fost evacuat din locuință și i-au interzis să se apropie de partenera sa, iar față de acesta a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În aceeași zi, în jurul orei 14.30, polițiștii au constatat că bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu, în momentul în care s-ar fi întors la locuința femeii și ar fi sustras două televizoare, despre care bărbatul susține că i-ar aparține.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție provizoriu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea