Rămâi conectat

Actualitate

ITM Alba: Plângere penală pentru IMCOP pentru că deţinea 7 persoane muncind „la negru” la Cariera Zlatna

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma controalelor efectuate de inspectorii ITM Alba săptămâna trecută, firma IMCOP SRL Cluj-Napoca – Punct de lucru Cariera Zlatna  s-a ales cu o plângere penală deoarece au fost depistate şapte persoane  primite la muncă fără forme legale de angajare.

În perioada 12 – 16 august 2013, în domeniul relaţiilor de muncă au fost controlate 18 firme din Alba, cu un număr total de 411 angajaţi. Au fost constatate 14 deficienţe şi aplicate 1 avertisment şi plângerea penală pentru primirea la muncă fără forme legale de angajare a şapte persoane la S.C. IMCOP SRL Cluj-Napoca, punct de lucru Cariera  Zlatna.

De asemenea, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost verificate 14 unităţi, constatate 15 deficienţe şi aplicate trei sancţiuni: 1 avertisment şi 2 amenzi în cuantum de 15.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a explicat că această perioadă în care avem ploi, ninsori la munte și vreme rece în general va mai dura cel puțin până săptămâna viitoare, ulterior urmând a înregistra o creștere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea