Rămâi conectat

Curier Județean

Iti doresti calatorii linistite cu familia? Iata cateva lucruri ce nu ar trebui sa iti scape

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iti doresti calatorii linistite cu familia? Iata cateva lucruri ce nu ar trebui sa iti scape

Calatoriile cu familia se transforma de cele mai multe ori in momente absolut unice, pentru ca dincolo de faptul ca avem posibilitatea de a petrece timp de calitate cu persoanele dragi sufletului nostru, calatoriile sunt in ansamblul lor experienta deosebite. O calatorie linistita cu familia poate parea insa de multe ori un lucru extras din filmele de la Hollywood, pentru ca stim ca lucrurile nu stau mereu asa. Atunci cand in ecuatie intra si cei mici, situatia se schimba putin, pentru ca intregul plan de calatorie trebuie conceput in jurul acestora, de la aspectele ce tin de pregatirea masinii, pana la cele ce privesc bagajele. Fara a pune la punct cateva detalii importante, risti ca intreaga calatorie sa se transforma intr-o aventura in toata regula.

La baza unei calatori memorabile va sta intotdeauna o planificare de succes, de aceea este recomandat ca inainte sa dai startul pregatirilor, sa te asiguri ca ai un plan cat mai bun in ceea ce priveste organizarea. Pentru ca de cele mai multe ori timpul este limitat si uneori putem gasi oferte limitate in ceea ce priveste pachetele turistice, am pregatit noi pentru tine cateva sfaturi despre cum ar trebui sa pregatesti in mare o calatorie.

Gasirea din timp a unui pachet turistic potrivit si a unei unitati de cazare

Pentru a sti cum sa te pregatesti, este necesar ca mai intai sa stii cu exactitate destinatia inspre care te indrepti. Spre exemplu, daca te afli in cautarea unei oferte bune pentru Poiana Brasov, o agentie de turism te poate ajuta sa gasesti mult mai simplu o unitate de cazare care sa respecte toate exigentele tale. Pentru a putea gasi si mai simplu un spatiu de cazare potrivit, iti recomandam sa faci intotdeauna rezervarile din timp, pentru ca in anumite perioade ale anului, multe hoteluri si pensiuni raman fara spatii de cazare. iritravel.ro/ vine in intampinarea dumneavoastra cu o multime de oferte turistice care mai de care mai interesante.

Pregatirea corespunzatoare a masinii

Pentru ca cel mai probabil vei calatori cu automobilul propriu, iti recomandam sa te asiguri ca acesta este cat mai bien pus la punct din punct de vedere al functionalitatii. Daca exista probleme mai vechi de care stii, este indicat sa le solutionezi inainte de a pleca la drumuri lungi, pentru ca ultimul lucru pe care ti-l doresti este acela de a te alege cu diferite defectiuni pe drum. O mica inspectie tehnica este in mod sigur un lucru ce te poate scuti de numeroase neplaceri.

Alcatuirea din timp a bagajului

Daca lucrurile sunt destul de clare in ceea ce priveste bagajul tau, in cazul copiilor va fi necesar cel mai probabil sa rezervi o intreaga valiza numai pentru ei. Pe langa hainutele groase (lucru ce se aplica daca optezi pentru o zona montana in special) de toate felurile, nu trebuie sa uiti de nelipsitele jucarii pentru copii fara de care micutii rareori parasesc locuinta. Acestea pot fi achizitionate de pe bekid.ro.  Dat fiind faptul ca micutii sunt prin natura lor destul de neglijenti, recomandam sa ai mai multe perechi de hainute la indemana. Nu lasa niciodata aspectele ce tin de alcatuirea bagajului pe ultima clipa, pentru ca risti sa uiti acasa lucruri importante ce iti pot da calatoria peste cap.

Ce fac cu animalul de companie?

Probabil ca nu sunt tocmai rare situatiile in care ne dorim sa ii avem cu noi si pe companionii necuvantatori, insa acestia presupun adesea pregatiri speciale. Mai exact, pe langa aspectele ce tin de hrana acestuia, este necesar totodata sa ii asiguri si cateva accesorii esentiale pentru caini precum este clasica cusca, lesa sau eventual botnita daca se impune. Nu transporta niciodata cainele in masina fara a utiliza o cusca, pentru ca animalele sunt prin natura lor imprevizibile. Cu siguranta veti gasi aceste produse atat in magazinele fizice cat si in cele online. Un exemplu clar in acest sens este www.buddies.ro. Mai mult decat atat, este important sa te asiguri ca unitatea de cazare pentru care ai optat, permit accesul animalelor de companie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații La Aiud, de Ziua Bibliotecarului 2024, s-a deschis o nouă bibliotecă publică cu aproximativ 4.000 de volume. Inaugurarea Bibliotecii „Ovidiu Hulea” a avut loc într-un spațiu din cadrul Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea