Rămâi conectat

Actualitate

ISU Alba: Elevii din județ pot să fie ”Pompieri pentru o zi”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba organizează în perioada 2 – 5 aprilie, între orele 10.00 – 14.00, „Ziua Porţilor Deschise” la toate subunităţile din judeţ.

Cu acest prilej, elevii albaiulieni vor putea vizita subunităţile pompierilor militari, unde le va fi prezentată tehnica şi echipamentele utilizate pentru diferite tipuri de intervenţie, câteva exerciţii demonstrative din programul de pregătire al pompierilor, primind şi informaţii despre misiunile pe care le desfăşoară.

Tot în această perioadă, ofiţerii şi subofiţerii din cadrul Inspecţiei de Prevenire a I.S.U. „Unirea” jud. Alba, vor prezenta lecţii privind măsurile de prevenire specifice diferitelor tipuri de situaţii de urgenţă, respectiv elevii vor fi instruiţi despre modul de comportare ce trebuie adoptat în asemenea situaţii.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea