Rămâi conectat

Sport

Irina Maiorescu – vicecampioană naţională la orientare-semimaraton

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 17 aprilie, la Baia Mare s-au desfăşurat finalele campionatului naţional de orientare în proba de semimaraton, cea mai lungă şi mai solicitantă probă a acestui sport, competiţie la care au fost prezenţi şi 7 sportivi ai CS Unirea Alba Iulia, pregătiţi de către Marius Anghel.
Aşa cum era de aşteptat, cel mai bun rezultat a venit din partea sportivei Irina Maiorescu (campioana en-titre a probei) care a reuşit de această dată „doar” medalia de argint în competiţia senioarelor. În cadrul aceleiaşi categorii Andreea Dănilă a terminat pe poziţia a şasea. În clasamentul seniorilor Tamaş Bogya a reuşit doar un loc patru la doar câteva secunde de medalia de bronz, iar Forin Ţuncu şi Radu Milea au încheiat cursa pe locurile, 7 respectiv 9.
„Din păcate rezultatele obţinute nu sunt tocmai pe măsura aşteptărilor. Va trebui să regândim strategia pentru perioada următoare în perspectiva Campionatelor de Noapte şi pe Echipe care vor avea loc între 27 şi 29 mai la Cluj-Napoca. După acestea vom vedea dacă şi care vor fi sportivii cu şanse reale de a reprezenta România la Campionatul Mondial de Seniori din Franţa şi la Campionatele Europei de Sud-Est din Macedonia, urmând să ne concentrăm forţele pentru pregătirea acestora”, a declarat Marius Anghel, instructor orientare al CS Unirea Alba Iulia. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea