Rămâi conectat

Actualitate

IPJ Alba: Trei șoferi din Sântimbru, Berghin și Satu Mare, depistați de polițiști la volan sub influența alcoolului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei șoferi, doi din Sântimbru și Berghin, iar altul din Satu Mare, au fost surprinși în trafic de polițiștii din Alba, conducând sub influența alcoolului joi și vineri.

Potrivit IPJ Alba, la ora 17.45, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au oprit, pentru control, pe DJ 107 L din comuna Sântimbru, un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Sântimbru.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 18.20, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au depistat un bărbat de 43 de ani, din comuna Berghin, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri, faţă de conducătorii auto, au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 02.30, poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliţie Pianu şi Daia Română, în timp ce executau serviciul de patrulare pe DJ 704 A, pe raza comunei Pianu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, din  municipiul Satu Mare.  

În urma testării conducătorului autoturismului, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemie.  

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce tipuri de concedii vor fi luate în calcul la vechimea în munca

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce tipuri de concedii vor fi luate în calcul la vechimea în munca Câteva dintre facilitățile oferite de noua legislație a pensiilor au fost dezvăluite de Simona Bucura-Oprescu, Ministrul Muncii. Conform noilor prevederi, concediile pentru creșterea copilului, fie ele maternale sau paternale, vor fi luate în considerare ca perioade contributive la pensie. „Subliniez […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea